Colbert + pantalon:

Vanaf €390,-

De maatpakken (tweedelig)

Ben je op zoek naar een zakelijk maatpak van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs? Onze stoffen bestaan voor minimaal 60% uit kasjmier, doorgaans aangevuld met 30% wol en 10% katoen. De drie collecties bevatten vele tientallen stoffen met kleuren tussen lichtblauw en donkerblauw, lichtgrijs en donkergrijs, zwart en alles daartussen. Het grote voordeel van zakelijke kleuren is dat ze goed te combineren zijn en bij iedere gelegenheid gepast zijn. Benieuwd naar de keuzes die jij kunt maken om jouw maatpak nog unieker te maken? Klik hier om naar onze slideshow te gaan.

Maatpakken informatiedocument

Colbert + pantalon + gilet:

Vanaf €490,-

De maatpakken (driedelig)

Een driedelig maatpak bevat naast een colbert en pantalon ook een gilet op maat. Naast alle andere maatkleding is ook het gilet te personaliseren, zodat ook dit een uniek kledingstuk wordt. Een gilet maakt jouw kostuum compleet.

Maatpakken informatiedocument

4 maatoverhemden

Voor €199,-

De maatoverhemden

Voor de maatoverhemden zijn meer dan 100 zijdezachte stoffen met een blend van katoen in allerlei kleuren persoonlijk voor jou geselecteerd. Perfect te combineren met het maatpak of gewoon casual boven de spijkerbroek. De maatoverhemden zijn van hoge kwaliteit en zowel casual als formeel te bestellen. Verder bieden wij een strijkvrije collectie aan, strijken is vanaf nu dus verleden tijd!

Maatoverhemden informatiedocument

Accessoires

De Excellence Collection Set, fraai als cadeau of handig voor jezelf! We sturen twee Sets op voor slechts €60,- inclusief verzendkosten. Benieuwd naar de tientallen verschillende doosjes die op voorraad zijn? Doe een aanvraag per email. Naast het met luxe zijde beklede doosje zijn onderstaande producten inbegrepen.

  • 100% zijden das
  • Twee manchetknopen
  • Pochet

De Excellence Collection Set

Voor €35,-

Maak nu een afspraak met één van onze tailors

Kies een regio:

Scroll Up