Waarom we doen wat we doen

Benieuwd naar het verhaal achter de lokale familie waarmee wij samenwerken en wat voor relatie wij met hen hebben?

Tekstschrijver Jasper de Vries zette ons verhaal op papier, zoals alleen hij dat kan: “Eén wereldreis, twee motoren en heel veel maatpakken.”

Ons verhaal in 7 quotes:

“Menno en Sietse werden door de eigenaresse al snel haar zonen genoemd, en andersom werd de term mama gebruikt. ‘We waren direct onderdeel van de familie’.”

“De werknemers krijgen een marktconform salaris, hebben een gezonde werkomgeving en maken gemiddelde werkweken. Hoe wij dat zo zeker weten? Dat zien we jaarlijks meerdere malen met eigen ogen!”

“Soms ben ik op de Universiteit en word ik via Skype door haar gebeld. Dan doe ik mijn oortjes in en begint ze te praten: ‘He, my son. Where is Menno? Say hello to him.’ Ze is heel betrokken, eigenlijk een tweede moeder op afstand.”

“Met de aangeschafte motoren zouden we uiteindelijk meer dan 6000 kilometer afleggen in Vietnam en Laos.”

“Haar familie leidde de shop, en er rende met regelmaat een klein kindje in luiers rond. We dronken, aten en vierden feest met hen. Het was heel oprecht allemaal, maar er stond een zeer professionele business, waar mama als frontoffice diende.”

“Een van de leukste keuzes bij het starten van Royal Suits was het samenstellen van onze eigen collecties pakstoffen. Je staat voor grote kasten met eindeloos veel kleuren en je voelt je als een kind in de snoepwinkel.”

“Door samen te werken met een lokaal familiebedrijf stimuleren wij samen met onze klanten ook nog eens de lokale economie.”

Maak nu een afspraak met één van onze tailors

Kies een regio:

Scroll Up